9 Vragen die je moet stellen bij het inhuren van een goede gezondheids- en fitnesscoach

Heb je genoeg van je levensstijl en ontbreekt het je aan motivatie om te veranderen? Neem dan een goede gezondheids- en fitnesscoach in de arm en samen zullen we uw leven voorgoed veranderen! We zullen met u samenwerken om te begrijpen waar u staat en u de richting te geven die uw leven en gewoonten tot nu toe misten. Zodra u begrijpt waar u staat, kunt u een oplossing ontwerpen om uw leven te veranderen en de dingen die u mist te elimineren. Pluk dan de vruchten terwijl u werkt met een welzijnscoach. dit kan bijvoorbeeld coach Breda zijn, deze coach helpt al haar klanten op een goede en positieve manier.

Hier zijn enkele van de vragen die je moet stellen als je een coach inhuurt.

1. Hoe blijf je gemotiveerd? Vraag jezelf af “waarom ik mijn leven wil veranderen”. Neem elke dag even de tijd om te gaan zitten en jezelf te evalueren. Doe je wat je graag doet? Waar ben je gepassioneerd over? Verveel je je met je werk, met je gezin, met je leven? Neem de tijd om uit te zoeken wat je tevreden houdt en beloof jezelf dat je het zult volhouden!

2. Hoe blijf je gefocust? Vraag jezelf af “hoe blijf ik gefocust op mijn doel op de lange termijn”. Vraag jezelf af “wat vind ik het belangrijkst in het leven”? Waar hou je van? Wat wil je? Geef jezelf een nieuw perspectief en blijf je prioriteiten, je waarden en waar je voor staat opnieuw evalueren.

3. Hoe beheert u de tijd? Om succesvol te zijn zult u uw tijd, prioriteiten, verplichtingen en mogelijkheden moeten beheren. U moet uw tijd zo beheren dat het u de flexibiliteit geeft om uw doelen te bereiken en succesvol te dromen.

4. Hoe bouw je momentum op? Vraag jezelf af “wat heb ik gedaan om mijn doel voor het jaar een jump-start te geven?” Wat moet ik doen om dat te bereiken? Wat is er nodig om het te bereiken? Wat voor soort ondersteuning heb ik nodig om me op de been te houden? Hoe zal het resultaat eruit zien? Hoe zal het gebeuren? Wat zal het resultaat zijn? Kan ik het momentum nu stoppen?

5. Hoe maak ik het opgeven gemakkelijk? U moet de beslissing nemen om uw leven te veranderen of het te stoppen. Er is geen andere weg! Anders kan het gebeuren dat je aan de zijlijn blijft staan en je afvraagt wat je nu moet doen. Dan stopt u misschien met vooruitgaan, maar keert u niet terug naar waar u begon!

6. Hoe vind ik een nieuw evenwicht? Wees je bewust van waar je een gevoel van evenwicht voelt. Als je moe naar bed gaat en moe wakker wordt, dan kan dat een sterke aanwijzing zijn dat je emotionele balans uit balans is. Heb je moeite met het in evenwicht brengen van werk, gezinsleven en je persoonlijke leven? Zoek je naar manieren om meer evenwicht te vinden? Als je het “te druk” hebt, hoe zorg je dan voor meer balans in je leven? Als u het rustiger aan doet en uw leven met een andere bril bekijkt, zult u zien dat het evenwichtig en beheersbaar is. Zo niet, dan moet je misschien je prioriteiten, rolmodellen of kansenplannen veranderen. We moeten allemaal ons evenwicht bewaren, maar misschien moet je meer moeite doen om het te bereiken.

7. Hoe bouw ik nieuwe contacten op? Zijn de dokters die je ziet bekend met je? Vinden ze je aardig of hebben ze je aan de haak geslagen? Wat doe je als je thuiskomt? Bel je vrienden die net geen tijd meer hebben? Wat doe je als je voor grote verleidingen komt te staan? Klaag je vaak, “het is niet eerlijk!”? Ben je een controlefreak? Maak je je zorgen dat “het mij niet zou overkomen?” of “ik heb het te druk om nu te verliezen”? We willen allemaal graag voorzichtig zijn. Wees aardig voor jezelf. Terwijl je werkt aan het identificeren van gebieden die werk nodig hebben, wees dan voorzichtig dat je je niet laat opjagen of in beslag laat nemen door druk.

 

8. Hoe moet ik beginnen? Neem eerst het besluit om gebieden te identificeren die fysiek en/of emotioneel werk verdienen. Beslis vervolgens wat u wilt aanpakken. Bepaal op basis van uw beslissingen hoe u kunt werken om die doelen te bereiken. Houd de focus op resultaten, uitkomsten, en niet op kosten. Als je je concentreert op het inpassen van de doelen in je leven, en niet op hoe je je tijd gaat besteden, is de kans veel groter dat je ze volhoudt en de resultaten behaalt waar je van droomt.

9. Tenslotte, maak tijd voor waar je van houdt. Dit kan betekenen dat u het rustiger aan moet doen en uw plannen moet wijzigen, zodat u zich kunt houden aan de verlangens van uw hart. Als je klaar bent om deze stap te zetten, zet je dan in voor ten minste 3 maanden. Evalueer gedurende die tijd onmiddellijk uw succes.

Lees meer:
Coach Oosterhout
Vrouwencoach