Award Winning Solutions
Our unique offer
Exclusive 10 Years Warranty
Whats included
Modern Interior Projects
See our works
Get a personal estimate
Contact us

Our Services

We build creative interior design

INTERIOR DESIGN
INTERIOR DESIGN

Lorem Ipsum is simply text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been standard dummy.

Architectural Design
ARCHITECTURAL DESIGN

Lorem Ipsum is simply text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been standard dummy.

EXTERIOR DESIGN
EXTERIOR DESIGN

Lorem Ipsum is simply text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been standard dummy.

Our Portfolio

ALL INTERIOR DESIGN SOLUTIONS

BEDROOM LIGHTING DÉCOR
BEDROOM LIGHTING DÉCOR
EXTERIOR RENOVATION
EXTERIOR RENOVATION
ARCHITECTURE DESIGN
ARCHITECTURE DESIGN
MODULAR KITCHEN DESIGN
MODULAR KITCHEN DESIGN

Testimonials

WHAT OUR CLIENTS SAY ABOUT US

"You guys are legendary! You guys are great and having amazing support & service. I couldn’t ask for any better. Thank you!"

Olivia Kevinson
Olivia Kevinson Founder

"You guys are legendary! You guys are great and having amazing support & service. I couldn’t ask for any better. Thank you!"

Mitchell Harris
Mitchell Harris Financer

"You guys are legendary! You guys are great and having amazing support & service. I couldn’t ask for any better. Thank you!"

Julia Cloe
Julia Cloe Designer

Recent Updates

Our latest news

Cyclusprestaties

Mx verlengde achterbrug

MX Performance zijn hoogwaardige all-seasonbanden voor middelzware HD-WD. Ze zijn de originele multi-panel spread-spectrum bandentechnologie. Ze bieden veel meer tractie voor elk seizoen dan alle andere fabrieksbanden.

De eerste stap in het creëren van een cyclus was het ontwerpen van het chassis. Een belangrijk moment in het ontstaan van het MX Motorcross Racing Vehicle was de ontwikkeling van het frame door Soichiro Honda. De vroege frames waren gemaakt van hout, wat een extreem licht frame was, en kon worden gegoten en met hars worden bevestigd voor maximale sterkte. Maar omdat hout zacht was en niet sterk genoeg, wilden de ontwerpers het nooit meer gebruiken. Soichiro combineerde de sterkte en lichtheid van de houten diagonalen met de stijfheid van staal.

In plaats van de grond te laten zakken, wilde Honda iets waarbij het frame het terrein zou volgen. Soichiro experimenteerde met staal, maar dat werd verlaten ten gunste van een swing-arm ontwerp. De diagonalen van de swing-arm werden gelast en vastgebout in houten naven, boomhutten genaamd. Deze naven kregen de vorm van een worst en werden op elkaar geplaatst in een bed van massief staal, in een schommelarmstel. Het staal verliet de bouwplaats en werd nooit gebruikt.

Toen het frame van de zwenkarm sterk genoeg was, werd het uitgeboord en voltooid als een duplicaat van het oorspronkelijke houten frame. Het duplicaat frame werd gemaakt met diagonalen in de richting van de schommelarm configuratie. Het werd duidelijk dat de stalen naven aan elkaar zouden lassen om een diagonaal uitgebalanceerde configuratie te vormen. Hoewel mooi, was dit ontwerp een beetje zwaar voor een straatnavenframe.

Een alternatief voor het achterbrug ontwerp was het verlengde achterbrug ontwerp. In de late jaren vijftig was dit een favoriet onder racers en liefhebbers van circuitdagen. Het ontwerp was innovatief, en vrij eenvoudig. De verlengde achterbrug stond veerweg toe naar de wielen, naast de offset naar het frame voor de diagonalen.

Toen de jaren vijftig overgingen in de jaren zestig, zorgden de betrouwbaarheid van de automatische versnellingsbak en de straatgeschiktheid van de MX 350 in het bijzonder ervoor dat de Road Pressure de fabrikanten dwong terug te komen met een meer geletterd swing arm ontwerp.

Een bevriezing in 1970 maakte een einde aan de verlengde swingarm rijeigenschappen, maar het swingarm frame was zo populair, dat Pacific Raceways het frame tot in de zeventiger jaren in gebruik hield. Veel van de gepatenteerde toepassingen in de VS waren voor race- en raceLegale ondernemingen.

Omdat voor elke verlengde swingarm stans- en machinale bewerkingen nodig waren, werden veel van de afgestemde swingarmframes van het afgelopen decennium geborgen, verlengd en opnieuw afgesteld om te dienen als platforms voor nieuwe frames zonder de bijbehorende Ponistorisatie.

Carbon Sheepskin stoelhoezen hebben alles behalve de pole position overgenomen in de recordboeken als wonderbaarlijk. Carbon Sheepskin wordt al lang erkend voor zijn kwaliteit, duurzaamheid en comfort en is het meest consistent mooie en comfortabele materiaal voor zetelovertrekken. Door de natuurlijke glanseigenschappen van de schapenwol in hun ontwerpen te verwerken, zijn productiebedrijven in staat producten van hoge kwaliteit te produceren met de langdurige duurzaamheid (vele jaren) die beroemd is in high-end auto-accessoires.

Bekijk dus alle opties, bepaal uw stijlpunten, en krijg het beste van twee werelden!

Wat is car wrappen

Auto wrappen den haag

Car wrapping is een term die wordt gebruikt om het afdekken van geverfde oppervlakken aan te duiden, vaak om de auto lak te beschermen tegen bijvoorbeeld steenslag. Het kan op elk type verf worden aangebracht en kan worden gebruikt als beschermlaag over een nieuwe auto nadat deze is geschilderd. U kunt het gebruiken voor motorfietsen, vrachtwagens, auto’s van alle soorten. Ze zijn er in een verscheidenheid van kleuren en in verschillende maten.

Het materiaal dat wordt gebruikt voor het wrappen van de auto worden meestal gemaakt van polyestermateriaal en zijn zeer gemakkelijk op een auto te installeren. Ze worden geleverd in voorgesneden stroken die met behulp van zelfklevende tape op de auto kunnen worden geplakt. Om een volledige Wrapping te hebben zou er rond twee duim van het gedroogde Polyester bij het hogere achterdeel van de auto moeten zijn.

Er zijn speciale wikkels voor motorfietsen, gewoonlijk bedrukt in de kleuren van het specifieke toestel en ontworpen om op dergelijke voertuigen te worden aangebracht. Zij zijn gemaakt van speciale materialen en het drukproces zelf is Elektriciteit Door De Situatie in verhouding tot de spanning. Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika zijn enkele van de landen die revolutionaire wikkels hebben aangeboden via hun importeursbureaus.

Er worden steeds nieuwe car wrapping technieken uitgevonden en nieuwe soorten wrapping materialen geïntroduceerd, maar nog steeds worden enkele van de basisprincipes van het bedrukken van een auto gevolgd.

  • plat liggend met het gedrukte ontwerp (ifestyle ontwerp)
  • verschillende patronen van verguld materiaal die op een auto kunnen worden geplakt
  • een bindmiddel om het ontwerp op zijn plaats te houden
  • het gebruik van materialen die schadelijk zijn voor het milieu te beperken
  • de prijzen zijn over het algemeen concurrerend en redelijk
  • hoogwaardige producten van topkwaliteit
  • hoogwaardige lederlook producten

Het reinigingsproces is nog eenvoudiger als het thuis wordt gedaan, het verwijderen van de wrapping om schone rubberen afdichtingen of op folie gebaseerd papier met schonere oplossing te onthullen kan een professionele afwerking garanderen. De buitenkant van het voertuig kan in de was worden gezet voor extra controle van het uiterlijk.

Het is zeker nog te vroeg om te zeggen, of er inderdaad een fuel economie zal komen, die ons in staat zal stellen te leven zoals wij dat willen. Een goedkopere auto op een snelweg vol carbonado’s zou een heilzaam alternatief kunnen zijn voor de almaar stijgende prijzen van de natie. We zouden dan kunnen terugkeren naar het zouten van onze eigen Environment and Fuel zoals we deden in de jaren ’70.

Dit artikel maakt een gezonde financiële zin. De initiële kosten van het voertuig voor afdruk is gedekt, een gemiddelde extra inkomen van $ 750 per maand wordt gegenereerd met een twee auto gezin, brandstof koper misschien een advocaat. Tweede auto huiseigenaren, het nemen van een extra 2000 mijl bereik aan het werk op een nieuwe baan elke week. Technologieën in auto’s bewegen zich voorbij emissienormen en gas besparende functies om de auto-ervaring te elektrificeren.

Ondanks al deze veranderingen, waarschijnlijk te laat.

Lees meer:

Auto wrappen den haag
Steenslag folie
Auto lak beschermen

Wat is een Wellness

Kinderopvang Pijnacker

Onze ervaren gediplomeerde leerkrachten zorgen regelmatig voor kinderen met speciale behoeften in onze kinderopvang, voordat zij voor de andere kinderen in de klas zorgen. Door deze professionele zorg kunnen wij de leerkracht in staat stellen zich te concentreren op wat prioriteit heeft. Tegelijkertijd erkennen wij de noodzaak om de zorg voor een kind aan te passen aan de behoeften van dat kind. wij zullen de kinderen alles leren op ons kinderdagverblijf

Caldeira zorgt er ook voor dat uw kind niet vergeten wordt als het weer naar school gaat. U kunt vertrouwen op ons ondersteuningssysteem om het kind veilig en gezond terug naar school te brengen.

Om voor een kind in Berlinsgrove te zorgen, hebt u een volledig uitgerust klaslokaal nodig met telefoon, computers, Blackwell-balanceerkrukjes, wegwerpluiers, een kinderstoel en tafels. Een aparte keuken is handig voor het bereiden van eten. De inrichting is overzichtelijk en er wordt gebruik gemaakt van goed gebruikte materialen.

Berlijn staat bekend om zijn Malden School of Nursing and Wellness. Deze doorluchtige instelling combineert academische uitmuntendheid met uitmuntende medelevende zorg. Haar missie is om elke student voor te bereiden om de leider te worden van een wereldwijd gerenommeerde gemeenschap.

Lees meer:
Kinderopvang Bergschenhoek

Gepersonaliseerde baby geschenken

Maak altijd een fotoboek als u een persoonlijk kraamcadeau geeft. Er zijn tal van albums, foto’s en andere producten in omloop, maar de enige originele oplossing is om veel foto’s in één album te combineren.

Kraamcadeau met naam

Je kunt een afstudeeralbum, een familiefotoalbum, een knutselalbum en een portretalbum hebben. Er zijn zeker veel bijpassende thema’s voor babygeschenken te vinden, zodat je het thema van de luiertas, de luiertafel, de commode en het behangpapier op elkaar kunt afstemmen.

De luiertas is natuurlijk het symbool van de genegenheid en liefde die de aanstaande moeder aan haar baby schenkt. Een op maat gemaakte tas kan een mooie kerstboom zijn, of een kostbaar beeldje. De keuze is aan u, hoewel u het misschien moeilijk vindt om te kiezen tussen de vele afbeeldingen van een moeder en haar baby’s.

U kunt een leren handtas kiezen die past bij uw op maat gemaakte babytas. De jouwe zal de enige tas zijn waar je je ooit zorgen over hoeft te maken. De luiertas is echter net zo uniek en kan functioneler zijn dan een skyrocket roze handtas.

Er is meer keuze dan ooit tevoren. Misschien houdt u van een strakke zwarte handtas? U vindt vast en zeker een handtas van vinylmateriaal voor die heel speciale vrouw in uw leven. Je vrienden zullen zich afvragen hoe je erin geslaagd bent om een artistiek oog te ontwikkelen! Nu kun je je gevoelens uitdrukken via je artistieke creaties.

Je bent moe van dezelfde oude dingen. Gepersonaliseerde geschenken zijn in opmars en worden de trend. Je vindt ze op alle evenementen, van bruiloften tot bedrijfsfeesten. Vandaag zijn er veel charlatans die u het beste sinds gesneden brood proberen te verkopen.

Voordat je veel geld uitgeeft aan de nieuwe spullen die je in de reclame ziet, kun je misschien beter even nadenken over het cadeau dat je koopt. Koop je het voor de baby of voor jezelf? Als het voor uzelf is, kunt u de babyspullen voor u laten werken door een kleurenschema, stijl en grootte te kiezen.

Voor babygeschenken is het een goed idee om te beginnen met een boodschappentas of draagtas voor luiers. Deze tassen zijn ruim, functioneel en handig. Ze hebben meestal vakken voor uw benodigdheden, een plek voor baby’s benodigdheden en een vak voor uw mobiele telefoon, zodat u uw ouders kunt bellen zodra u aankomt. Tot de benodigdheden voor je baby behoren luiers, vochtige doekjes, op maat gemaakte geboorte pakje, een flesje en een tuitbeker en een plek om ze in op te bergen.

Voor babycadeaus die u voor uzelf kunt kopen, kunt u een rugzak-luiertas overwegen. Deze tassen, die riemen hebben, bieden meer ruimte voor uw benodigdheden dan een emmer of plastic luiertas die u meestal waarschijnlijk zult ronddragen. U kunt ook een rugzak van een formaat dat alle dingen die je nodig hebt voor een dagtocht zal passen te krijgen.