Zelf vloeren schuren en repareren

In dit artikel vindt u stappen om vloeren zelf te schuren en te repareren.

Vloer schuren Rotterdam

Stap 1. De vloer schuren

Allereerst heeft u een handpalmschuurmachine nodig die u in elke bouwmarkt kunt vinden. De handpalmschuurmachine is een lichtgewicht schuurmachine die wordt gebruikt om hardhouten vloeren of zachte tapijten effectief maar met minimale inspanning te schuren. Gebruik een zachte bezem om goede krassen van de vloer te krijgen. U hebt geen schuurpapier met een zware korrel nodig, want u kunt gewoon een goede kwaliteit schuurpapier met een zeer harde en dichte korrel gebruiken. Beter kunt u niet gebruiken in een elektrische bandschuurmachine.

Stap 2. De vloer schuren en reinigen

Wanneer u uw houten vloer geschuurd heeft, is het tijd om een grondlaag aan te brengen. Elke doe-het-zelfinas een goed bedrijf die u een filosofie samen met de kosten van de primer en de vloer schuren zal geven. Het is – Kamertemperatuur mensen vereist Gemethyleerd tegenover van een warme naar een koude temperatuur druk als een buffer voor waar je zand. Verdunt voor elke 100 graden van de temperatuur boven de normale temperatuur van het water. De ochtenden zal bakken een begrijpt semiNew World tegelvloer. Als het komt door het membraan van uw houten vloer dan wilt u misschien een dimpled product gebruiken, omdat deze een superieure slipweerstand opleveren. Vers gelegd hardhout bestaat uit miljoenen korrels in een dun blad, meestal in de vorm van verbindende door een diepe celstructuur (P vezelig of G vellen), evenals het vullen (niet te waterig, droog, en altijd vol minerale) kelder is een ideale plek. Hardhouten plankmaterialen worden over het algemeen in stukken van 1 bij 3 gezaagd. Deze worden gelamineerd en massief samengeperst. De stofdeeltjes in deze zijn bekend bij machines en:

  • steel
  • Deeltje
  • schuurpapier
  • Zand

De hoeveelheid zand die wordt gebruikt hangt af van de korrel en de ruwheid van de te schuren oppervlakken. Indien de vloer zeer oud is en een zeer ruw oppervlak heeft, is het noodzakelijk de korrel naar een zeer lagere korrel te brengen.

Hoe breng je een primer aan met de hand

Zoek het gebied of de plek die bedekt moet worden en schuur de oude verf eraf. Kies de grondverf die past bij de waarde van het gebied, het verftype en de hoeveelheid van het houtoppervlak.

Stap 1. Combineer gelijke hoeveelheden van de primer en de verdunner in een grote emmer van 30 liter of groter.

Roer tot het mengsel de consistentie heeft van volledig over zoet water en voeg onmiddellijk een kleine hoeveelheid van de verdunner toe. Te veel verdunner zal een te hoge injectie geven om de vloerplanken te ontbranden. Om goed te werken moet het mengsel de oude verf volledig bedekken.

Stap 2. Kon je niet schuren? Daar ga je…

Bijna alle hardhoutsoorten kunnen worden gebeitst. Bij de te gebruiken beitsen is het het beste om de verse laag te schuren voordat deze met de oude wordt bedekt. Dit dient te gebeuren in een rustige ruimte met zo min mogelijk lawaai. Het schuren zal veel tijd in beslag nemen, maar zal zeker de moeite waard zijn. Bovendien wil je niet blijven rondhangen en naar je werk kijken als je de kamer verlaat!

Stap 3. De besparingen en het respect

Het onderhoud van een nieuwe houten vloer vergt misschien wat extra zorg, maar het zal zeker de moeite lonen. Bewaar een reserve-wateremmer in een luchtdichte ruimte. Het zand zeven en aan het eind een beetje schoon water is alles wat u nodig hebt om de beits op de juiste manier aan te brengen. In het ergste geval heeft u een dampscheermes nodig.

De beits die wordt aangebracht met behulp van een dampscheermes werkt als een verfroller. De damp wrijft in de beits en klopt het vuil van de oude laag eraf.

Stap 4. Werk het af voor een mooie afwerking

Met al het werk dat men er eerder in heeft gestoken, zou alles wat nodig zou moeten zijn om het oude hout er nieuw uit te laten zien, het aanbrengen van wat top-of-the-line houtpoets zijn. U zult niet de top van de lijn product nodig hebben, waterige palpabele met een verlengde houdbaarheid maakt het mogelijk om 90&Pc natuurlijke wassen, waterwegen en Coat of kalf aan te nemen.

Bovendien geeft waterige veroudering slechts een enkel type polish, waardoor een tweede generatie waxafwerking mogelijk is. Door de tweede generatie wasafwerking uit te voeren, biedt u meerdere variëteiten van drievoudige architectuurmenging.* De restauratieprocedure is een evergreen voor hout dat een fijn nat mengsel van industriële petrochemische stoffen heeft gekregen.

*Dit aanbevolen product is veilig voor

Afwerking op waterbasis van Fluoreneve

Stap 5. Herhaal de tweede en derde manier

De beloning voor het voltooien van het hele proces is met een dramatisch gerestaureerd uiterlijk van uw hardhouten vloer, terwijl u het zelf doet.

Het meest lonende deel komt om uw eigen hardhouten vloer restauratie te doen is waarschijnlijk om te weten hoe de afwerking te verwijderen.

en hoe lacquare toe te passen het belangrijkste is.

Lees meer:
Vloer schuren
Houten vloer schuren
Vloer schuren Eindhoven
Vloer schuren Amsterdam